Information

Advokat Thorulf Arwidson, bosatt och verksam i Stockholm.

Advokat Thorulf Arwidson AB, Box 24049, 104 50 Stockholm

Mailadress:    thorulf.arwidson@gmail.com

Se även http://www.thorulfarwidson.n.nu/

Mina bloggtexter från tiden juni – november 2016 finns tillgängliga i bokformat och som pdf-bok. Titlen är ”Hopsamlade tankespån och noteringar”. Boken omfattar 546 sidor i A5-format och finns att köpa för USD 12, jämte frakt, från LULU i USA. Adressen är: http://www.lulu.com/shop. Priset är självkostnadspris. Räkna med att leveransen tar 3 veckor med det billigaste fraktsättet (vanligt postpaket).

Numera finns även min första bok med notiser och korta tankar tillgänglig i bokformat och även som pdf-bok. Titeln är ”Tankar, reflektioner och några hugskott”. Den omfattar 569 sidor och även den finns att köpa från LULU.

Båda böckerna finns även gratis tillgängliga på archive.org som pdf-bok.

I böckerna och pdf-böckerna är texterna bättre korrekturlästa än de texter som ligger på nätet. Jag beklagar de korrekturfel som finns i texterna här på nätet.

På archive.org finns även gratis tillgängliga pdf-versionerna av mina två andra böcker ”Vinna eller förlora i tvistemål” och ”Arbetstagares rätt till ersättning för uppfinningar”. Där finns även en av mig skannad utgåva (pdf-fil) av Descartes verk ”Två skrifter”, vilka arbeten är översatta av professor Alf Nyman och med hans kommentarer. Verket utgavs 1942 av Gleerups förlag.

 

Publicerat i Okategoriserade | Redigera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s