Egenutgivna böcker

För exakt två år sedan började jag på den här sidan att kommentera företeelser och lämna en del egna iakttagelser samtidig som jag har skrivit om mycket av det som jag mött i böcker, tidskrifter och även i dagstidningar. Jag har haft tillgång många texter som jag sparat sedan tidigare år. Vidare har jag tillgång till hela Dagens Nyheters och Svenska Dagbladets arkiv online sedan 1880-talet. Det ger möjligheten att hitta mycket säreget och kuriöst.

På två år har jag skrivit och lagt ut texter som motsvarar 1 363 boksidor (normal layout på den tänkta bokens sidor). Nu har jag till och med samlat ihop de första 1 118 sidorna till två böcker som jag kallar ”Tankar, reflektioner och några hugskott” (bok 1) och ”Hopsamlade tankespån och noteringar” (bok 2). Den första volymen är på 572 sidor och den andra är på 546 sidor. Båda böckerna har innehållsförteckningar och har samma format som A5. De är i paperback. Eftersom alla noteringar är fristående kan man välja att hoppa runt mellan alla noteringar utan risk för att förlora sammanhanget. Möjligen är det nästan en nytt grepp eftersom boken inbjuder till bläddring och spontana nedslag i texten vilket man ha nöje av under resor och överblivna stunder.

Böckerna finns nu att köpa på mitt print-on-demand-förlag, LULU. Adressen till der amerikanska företaget är är http://www.lulu.com/shop/view-cart.ep

Kostnaden för varje bok är 13 dollar (USA) och därtill kommer frakten från USA. För den som inte vill betala självkostnadspriset så finns böckerna även hos LULU som pdf-böcker och då är de helt gratis! Det är bara att tanka hem och sedan läsa i lugn och ro.

Jag skriver vidare på min hemsida och har hittills kommit med ytterligare 245 boksidor, vilket dock får anses vara en bra bit på väg mot bok nr 3.

Om Arwidson

Advokat bosatt och verksam i Stockholm
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.